Contactloos betalen bij wasmachines

Ben je op zoek naar een manier om contactloos betalen bij wasmachines bij u op de camping, jachthaven, vakantiepark of studentenhuis mogelijk te maken?

Dankzij een contactloos betaalsysteem kan dit en raakt contant geld overbodig. Gebruikers kunnen eenvoudig en veilig betalen met een waskaart of bankpas.

Geen muntjes meer

Komen jouw klanten ook steeds langs om geld te wisselen voor de wasmachine? Dat is vervelend voor hen en voor jou. Maak een einde aan dat gedoe. Een wasmachine is zeer geschikt om te betalen zonder contant geld. Dus wacht niet langer en biedt je klanten de ideale oplossing aan met contactloos betalen bij wasmachines.

Betalen met waskaart of bankpas

Met een waskaart geef je je klanten een moderne cashless oplossing zonder munten. Ze kunnen de kaart eenvoudig online beheren en opladen via iDEAL, PayPal of creditcard. Daarbij komt dat het grote voordeel van een waskaart is dat jij je klanten leert kennen: hoeveel komen ze wassen, en op welke momenten?

Daarnaast is een andere mogelijkheid het contactloos betalen met de bankpas. Je houdt je pinpas bij de lezer van de machine en de betaling is binnen enkele seconden afgerond. Zodat het bedrag rechtstreeks van de bankrekening wordt afgeschreven.

Voordelen

• Cashless en contactloos betalen (NFC)
• Eenvoudig, veilig en slim betalen
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Self service systeem, geen beheer

Hoe het werkt?

Contactloos betalen bij een wasmachine werkt precies hetzelfde als betalen bij een kassa. Je houdt de pinpas of waskaart kort bij de lezer van de wasmachine en binnen enkele seconden is de betaling afgerond.

Meer informatie

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Neem direct contact met ons op, wij vertellen je graag over de mogelijkheden.