SnContactloos betalen bij snoepautomatenoepautomaten staan vaak op plekken waar snel betalen een pré is, bijvoorbeeld op een station, in de hal van school of in de sportschool. Contactloos betalen bij snoepautomaten is hier de ideale oplossing: even de pinpas of mobiel scannen en de betaling is afgerond.

En dankzij contactloos betalen leer je ook nog eens je klanten kennen, wat kopen ze, op welk moment en welk snoep is favoriet? Contactloos betalen heeft vele voordelen!

Geen gedoe meer met cash

Daarnaast hoef je geen muntjes meer te zoeken en zijn lange rijen verleden tijd. Een automaat is bij uitstek geschikt voor betalen zonder contant geld. Hierom is contactloos betalen met NFC voor elke snoepautomaat de ideale oplossing!

Voordelen contactloos betalen

•  Eenvoudig en veilig betalen zonder contant geld
•  Contactloos is slim: je leert je klant kennen
•  Het systeem is self service: geen beheer nodig

Zo werkt het

Contactloos betalen bij een snoepautomaat werkt hetzelfde als betalen bij een kassa. Je houdt je pinpas of smartphone bij de lezer bij de snoepautomaat en binnen enkele seconden is de betaling afgerond.

Meer informatie

Kortom: wil je meer informatie over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Neem direct contact met ons op, wij vertellen je graag over de mogelijkheden.