Contactloos betalen bij sportclubs en verenigingen maakt het afrekenen sneller voor leden en gastenWil jij ook contactloos betalen binnen jouw sportclub of vereniging? Dit is gemakkelijk te realiseren door middel van een van de onderstaande oplossingen. Dankzij het contactloos betalen bij sportclubs en verenigingen kunnen leden en gasten eenvoudig en snel afrekenen met hun bankpas.

Kassasysteem

Met een gebruiksvriendelijk kassasysteem krijgt jouw club of vereniging inzicht en controle waardoor u uw barexploitatie kunt verbeteren.

Clubkaart

Je kunt contactloos betalen combineren met een eigen betaalkaart voor de club. Jouw club krijgt een eigen kaart waarmee kan worden afgerekend. De clubkaart is een ideaal instrument voor de eigen leden

Hoe het werkt?

De clubkaart kan worden voorzien van een tegoed dat online wordt beheerd. Dit een ideale oplossing voor ouders, want zij kunnen op deze manier gemakkelijk het tegoed van hun kinderen kunnen beheren.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een clubkaart of over contactloos betalen in het algemeen? Neem direct contact met ons op.